Artikel-ID : 00176716 / Laatst gewijzigd : 22/08/2017

Wanneer u YouTube kiest via de knop Actie Menu, wordt het scherm zwart (of grijs).

De internetverbinding kan tijdelijk instabiel worden. Druk op de afstandsbediening op de knop TV om terug te keren naar de TV-modus en probeer YouTube opnieuw te selecteren.

OPMERKING:

• U kunt YouTube ook bekijken door de volgende procedure te volgen.
      1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
      2. Selecteer YouTube in de categorie Apps.
    • Als het probleem niet is opgelost, controleert u of er een probleem is met de internetverbinding.