Artikel-ID : 00176740 / Laatst gewijzigd : 30/05/2017

Firmware-update: Spotify afspelen

Spotify afspelen en stabiliteit

Half juni brengt Sony een firmware-update uit voor soundbars, home cinema-systemen en meerkanaals versterkers. Deze firmware verbetert de systeemstabiliteit van deze producten en introduceert de Spotify afspeelfunctie. Deze nieuwe ingebouwde Chromecast-functie introduceert talloos veel nieuwe muziek waarvan u kunt genieten via uw Sony audioproduct.

Fotoweergavefunctie weggelaten

Om de nieuwe Spotify-functie te waarborgen en de algehele systeemstabiliteit te verbeteren, is de fotoweergavefunctie weggelaten.
    Deze functie is niet meer aanwezig in het menu nadat u de firmware-update hebt geïnstalleerd.

Alternatieve weergaveopties voor foto's

Maakt u zich geen zorgen, er zijn nog veel andere manieren om uw meest dierbare en geweldige foto's op uw televisie weer te geven:

• Spiegelfunctie mobiele telefoonscherm
    • Een USB-apparaat (memory stick, HDD, Android-telefoon) rechtstreeks aansluiten op de televisie
    • Een laptop met een HDMI-kabel aansluiten op uw tv