Artikel-ID : 00177891 / Laatst gewijzigd : 27/09/2017

Firmware-update ILCE-9: aanpassing van thermische specificaties — 8 juni 2017

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Sony biedt een systeemsoftware-update voor de ILCE-9-camera om de thermische specificaties aan te passen. Deze firmware verbetert de functie voor waarschuwing bij oververhitting.

Ga naar de volgende pagina en volg de installatiestappen om de firmware te installeren.

>>> Download ILCE-9-firmware versie 1.10. (Windows)

>>> Download ILCE-9-firmware versie 1.10. (Mac)

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Sony raadt alle klanten ten zeerste aan om hun productsoftware bij te werken, zodat uw producten in optimale conditie blijven.