Artikel-ID : 00179394 / Laatst gewijzigd : 10/10/2017

Wat u moet controleren als u de Chromecast ingebouwd (Google Cast) gebruikt met de Soundbar of AV-ontvanger.

Controleer voordat u de Chromecast ingebouwd (Google Cast) gaat gebruiken in uw soundbar of AV-ontvanger, of de Chromecast ingebouwd (Google Cast) versie 1.21 of hoger is voor gebruik in een soundbar of AV-ontvanger.

Controleer de versie met het volgende proces.

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening van de soundbar of AV-ontvanger op de knop HOME.
    2. Selecteer Setup (Instellen).
    3. Selecteer Systeem settings.
    4. Selecteer Systeeminformatie.
    5. Controleer de versie van de Chromecast ingebouwd (Google Cast).

OPMERKING: Werk de software van de soundbar/AV-ontvanger bij als het een oude versie is. Voor meer informatie over de software-update raadpleegt u de gebruiksaanwijzing/helpgids.