Artikel-ID : 00182936 / Laatst gewijzigd : 14/02/2018

Audiobeschrijving en bijbehorende functies werken niet goed

Waarom markeert de cursor in het menu de afgespeelde audiostream niet voor Audiobeschrijving die afgespeeld wordt?
    Waarom blijven de geluidsinstellingen uitgeschakeld als de gebruiker het kanaal verandert naar een kanaal zonder audiostreams voor Audiobeschrijving?

Dit wordt veroorzaakt door een communicatiefout met het nieuw geïntroduceerde 1PID-broadcastprotocol.

Als er nieuwe software voor de tv beschikbaar is, dient u de nieuwe software te downloaden en de tv te updaten.
    Volg deze stappen om de software-update uit te voeren.

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Customer Support (Klantenondersteuning).
    4. Selecteer Software-update.
    5. Selecteer Netwerk.