Artikel-ID : 00179014 / Laatst gewijzigd : 13/03/2018

Introductieschema besturingssysteem Android 7.0 (Nougat) op Android TV's van Sony — 13 maart 2018

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De Nougat-firmware-update is momenteel alleen beschikbaar voor een specifieke serie van onze tv's. We weten dat klanten deze update ook graag op de rest van de modellen zien. Daarom geven we u meer informatie over wanneer de update beschikbaar is voor alle Android TV's van Sony.

Android TV's van Sony uit 2017: De series XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 en A1

Uitgebracht in mei 2017

Android TV's van Sony uit 2016: De series XD70, XD75, XD80, SD80, XD83 en ZD9

Uitgebracht in mei 2017

Android TV's van Sony uit 2016: De series SD85, XD85, XD93 en XD94

Maart 2018

Android TV's van Sony uit 2015: Series W75C, W80C, W85C, S80C, S85C, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C en X94C

Maart 2018

Onze technici werken momenteel aan de Android 7.0 (Nougat) OS-update voor de overige modellen. Om ervoor te zorgen dat de update probleemloos wordt geïmplementeerd in Europa, zijn er veel kwaliteitscontroles (QA) nodig. Wij houden u van alle toekomstige ontwikkelingen op de hoogte via onze ondersteuningswebsite of de Support by Sony-app.

Sony hecht altijd veel waarde aan de feedback van klanten en streeft naar innovatie en algehele productkwaliteit.

We willen u bedanken voor uw begrip en geduld.