Artikel-ID : 00183075 / Laatst gewijzigd : 16/08/2017

De tijd kan niet worden ingesteld met de instelling Timer Aan.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als de tv op een van de volgende talen is ingesteld, kunt u mogelijk niet de instelling Timer Aan instellen met de afstandsbediening.

• Bosnisch
  • Catalaans
  • Sloveens
  • Spaans
  • Turks

Stel in dit geval de instelling Timer Aan in nadat u de taal hebt gewijzigd naar Engels.

1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Taal in de categorie Systeemvoorkeuren.

OPMERKING:

• Als u een USB-muis hebt, kunt u deze gebruiken voor de instelling Timer Aan in plaats van bovenstaande procedure.
  • Dit probleem wordt opgelost met een software-update.
    Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren .