Artikel-ID : 00183075 / Laatst gewijzigd : 16/08/2017

De tijd kan niet worden ingesteld met de instelling Timer Aan.

Als de tv op een van de volgende talen is ingesteld, kunt u mogelijk niet de instelling Timer Aan instellen met de afstandsbediening.

• Bosnisch
    • Catalaans
    • Sloveens
    • Spaans
    • Turks

Stel in dit geval de instelling Timer Aan in nadat u de taal hebt gewijzigd naar Engels.

1. Druk op de knop Home op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Taal in de categorie Systeemvoorkeuren.

OPMERKING:

• Als u een USB-muis hebt, kunt u deze gebruiken voor de instelling Timer Aan in plaats van bovenstaande procedure.
    • Dit probleem wordt opgelost met een software-update.
      Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Een software-update uitvoeren .