Artikel-ID : 00186298 / Laatst gewijzigd : 29/12/2020

Het lukt niet om de WF-1000X-headset via One-touch connection (NFC) te verbinden met een Bluetooth-apparaat.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Controleer na het voltooien van elke stap of uw draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling aan uw mobiele apparaat wordt gekoppeld met behulp van de NFC-functie.

1. Haal de hoofdtelefoon uit het oplaaddoosje en zorg ervoor dat de hoofdtelefoon is ingeschakeld.
    • Haal de hoofdtelefoon uit het oplaaddoosje, want de hoofdtelefoon wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze in het oplaaddoosje wordt geplaatst.
    • Als de hoofdtelefoon is uitgeschakeld, houdt u de linker- en rechterknop aan de onderkant twee seconden ingedrukt totdat de blauwe indicatielampjes knipperen.
    1. De NFC-functie van het mobiele apparaat moet op ON (Aan) zijn ingesteld en het scherm moet zijn ontgrendeld.
    2. Houd het NFC-logo van het mobiele apparaat dicht bij het NFC-logo van het oplaaddoosje totdat het mobiele apparaat trilt of een kort geluid afspeelt.

OPMERKING: De onderstaande afbeelding is voor een WF-1000XM3-model.

Afbeelding NFC WF-1000XM3

1. Als het mobiele apparaat in een beschermhoes zit, verwijdert u de hoes.
    2. De NFC-gevoeligheid kan variëren. Als u de hoofdtelefoon niet via NFC kunt koppelen, maakt u verbinding met het Bluetooth®-signaal van de hoofdtelefoon via de bediening op het smartphonescherm.

Meer informatie over hoe u moet verbinden via de NFC-functie treft u aan bij de volgende vragen en antwoorden:
    Hoe gebruik ik de NFC-functie op mijn WF-1000X-headset?