Artikel-ID : 00186298 / Laatst gewijzigd : 25/06/2019

Het lukt niet om de WF-1000X-headset via One-touch connection (NFC) te verbinden met een Bluetooth-apparaat.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer het volgende.

1. Neem de headset uit het oplaaddoosje en zorg ervoor dat de headset is ingeschakeld.
    OPMERKING: U kunt geen verbinding maken via One-touch connection (NFC) wanneer de headset in het oplaaddoosje zit omdat de headset is uitgeschakeld.
    N-merkteken
  2. Houd de smartphone in de buurt van het oplaaddoosje tot de smartphone reageert. Als u geen verbinding kunt maken, beweegt u de smartphone langzaam over het N-merkteken van het oplaaddoosje.
  3. Kijk of de NFC-functie op de smartphone is ingeschakeld.
  4. Als de smartphone in een hoes zit, dient u deze te verwijderen.
  5. De NFC-ontvangstgevoeligheid is afhankelijk van het apparaat. Als het verbinden van de headset met een smartphone via one-touch herhaaldelijk mislukt, verbind de smartphone dan met de headset via een handeling op het scherm van de smartphone.

Meer informatie over hoe u moet verbinden via de NFC-functie treft u aan bij de volgende vragen en antwoorden:
    Hoe gebruik ik de NFC-functie op mijn WF-1000X-headset?