Artikel-ID : 00199146 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Welke Soundbars ondersteunen AV-synchronisatie?

Lijst van specifieke audiosystemen die worden ondersteund door de instelling voor AV-synchronisatie

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Dit artikel heeft alleen betrekking op specifieke producten en/of besturingssystemen. Raadpleeg het gedeelte Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is.

De instelling voor AV-synchronisatie op de Android TV van Sony ondersteunt de volgende Soundbars via HDMI (indien ingesteld op Auto (Automatisch):

• HT-Z9F
  • HT-ZF9
  • HT-X9000F
  • HT-XF9000

U kunt de modus A/V sync (AV-synchronisatie) wijzigen in Auto (Automatisch) via de volgende stappen:

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Geluid.
  4. Selecteer A/V sync (A/V-synchronisatie).
  5. Selecteer Auto.