Artikel-ID : 00198948 / Laatst gewijzigd : 24/05/2018

Firmware-update voor Android-TV's van Sony uit 2018 (serie XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 en AF8 ) — 24 mei 2018

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We kunnen u meedelen dat er op 23 mei 2018 een nieuwe firmware-update (6.560) rechtstreeks op uw tv beschikbaar komt. Deze wordt geleidelijk geïmplementeerd in juni.

Deze nieuwe firmware zal de prestaties van de tv verder verbeteren en biedt de volgende upgrades:

• Introduceert Dolby Vision-ondersteuning voor videostreamingapps/-services geïnstalleerd op de tv (zoals Amazon Prime Video en Netflix).*
  • Introduceert de functie om nieuwe apps toe te voegen aan 'Mijn apps' in de tv-menubalk

Andere hoogtepunten/verbeteringen zijn:

• Verbetert de bediening van X-Motion Clarity

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is te zorgen dat de instelling Automatisch software download op uw tv is ingeschakeld. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

U kunt de firmware ook downloaden van de Europese ondersteuningswebsite en uw tv bijwerken via USB met een flash-geheugen.

Sony hecht altijd veel waarde aan de feedback van klanten en streeft naar innovatie en algehele productkwaliteit.

[Toepasselijke modelseries]

• Android TV's van Sony uit 2018: Serie XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 en AF8

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-43XF8096

• KD-55XF9005

• KD-65AF8

* Geselecteerde tv's van Sony (serie XF90 en AF8) zullen Dolby Vision ondersteunen na de software-update die in Europa wordt geïmplementeerd in juni 2018. Voor het afspelen van Dolby Vision-inhoud moet de videostreamingapp/-service ondersteuning bieden voor Dolby Vision. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de app-/serviceaanbieder. Nadat de tv van Sony de software-update heeft ontvangen, is er ook een update nodig voor apparaten die zijn verbonden met de tv via HDMI waarop u Dolby Vision-inhoud afspeelt (zoals mediaspelers voor streaming en UHD Blu-ray-spelers). Dit is vereist om Dolby Vision te kunnen blijven ondersteunen op de apparaten. Voor meer informatie over de timing van een update voor een bepaalde speler, neemt u contact op met de fabrikant van de speler.