Artikel-ID : 00199207 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Een spraakgestuurde afstandsbediening koppelen met een Android TV van Sony

De spraakgestuurde afstandsbediening bij de tv wordt gekoppeld in de fabriek. Wanneer het apparaat wordt vervangen (in geval van reparatie) of niet meer werkt,
    moet u het mogelijk opnieuw koppelen met de tv.

1. Druk op de knop [HOME] en kies [Instellingen]
    2. Selecteer [Spraakgestuurde afstandsbediening] en druk op de [Activate button] (Knop activeren) Activate button (Knop activeren)

3. Zorg dat de spraakgestuurde afstandsbediening klaar is om te gebruiken

4. Houd de VOL-knop ingedrukt
    5. Houd [Activate button] (Knop activeren) Activate button (Knop activeren) 3 seconden lang ingedrukt terwijl u ook de VOL-knop ingedrukt houdt

OPMERKING: Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek.

Koppelen van spraakgestuurde afstandsbediening uitgelegd via afbeeldingen

Spraakgestuurde afstandsbediening koppelen 1

Spraakgestuurde afstandsbediening koppelen 2

Spraakgestuurde afstandsbediening 3