Artikel-ID : 00199688 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Hervat: Firmware-update voor hoofdtelefoons met Wireless Noise Cancelling WI-1000X/WH-1000XM2 - 3 juli 2018

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Op 17 mei 2018 heeft Sony de firmware-update 2.0.0 voor WI-1000X/WH-1000XM2 uitgebracht. We hebben echter vastgesteld dat in zeldzame gevallen aan beide kanten van de hoofdtelefoon geluidsverlies optreedt nadat de update is voltooid. De firmwaredownload is daarom per direct verwijderd.

We willen u nu meedelen dat de downloadservice wordt hervat met een verbeterde versie (2.0.1) die het bovenstaande probleem oplost.

Als u uw hoofdtelefoon al hebt bijgewerkt naar versie 2.0.0 en het geluidsverliesprobleem is opgetreden bij uw product, zullen we dit gratis repareren.
Neem contact op met het dichtstbijzijnde erkende servicecentrum van Sony.

Als u de vorige firmwareversie 2.0.0 al hebt geïnstalleerd en alles normaal functioneert, is het niet nodig om uw firmware bij te werken naar versie 2.0.1 .
In dat geval wordt het bericht over de update niet weergegeven op het scherm van de Sony | Headphones Connect-app.

We verontschuldigen ons voor de hinder die hierdoor wordt veroorzaakt. We stellen uw begrip en medewerking op prijs.