Artikel-ID : 00200398 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Afbeeldingen en pictogrammen die op de tv worden weergegeven (vanaf een Windows-pc die via HDMI is aangesloten) zijn te groot

Een Windows-computerscherm wordt met een lage beeldresolutie op de tv weergegeven.

Mogelijk staat de zoomverhouding voor weergave van de Windows-computer te hoog ingesteld. Wijzig de zoomverhouding zodat afbeeldingen en pictogrammen op de gewenste grootte worden weergegeven.
    Als de zoomverhouding is ingesteld op 100%, worden afbeeldingen en pictogrammen niet vergroot.
    Raadpleeg de handleiding die bij uw computer is meegeleverd voor meer informatie over het wijzigen van de instellingen van de computer.

OPMERKING: Als de tv en computer via een HDMI-kabel op elkaar zijn aangesloten, raden we de volgende instellingen aan.

• Instelling Indeling HDMI-signaal van de tv
      • Als de signaalingang op de tv 4K 30P is: Standaard indeling
      • Als de signaalingang op de tv 4K 60P is: Enhanced format (Verbeterde indeling)
    • Resolutie-instelling van de computer: 3840 x 2160 (4K)

De signaalingang op de tv verandert afhankelijk van de prestaties van de computer. Afbeeldingen en pictogrammen kunnen ook worden vergroot bij uitvoer van 4K-signalen vanaf Windows 10-computers die 4K ondersteunen.