Artikel-ID : 00202977 / Laatst gewijzigd : 26/10/2018

Het geluid van de middenluidspreker van de Android TV van Sony is niet in balans

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Uw tv maakt gebruik van een upmixproces om 3-kanaals audio-uitvoer te realiseren uit 2-kanaals audio-invoer. Afhankelijk van de invoer kan het geluid fluctueren of wegvallen.

Als dit gebeurt, volgt u deze stappen om de middenluidspreker uit te schakelen:

• Stel de Geluid Modus in op Muziek.
    1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer het pictogram Instellingen Pictogram Instellingen.
    3. Selecteer onder de categorie TV de optie Geluid.
    4. Selecteer Geluid Modus.
    5. Selecteer Muziek en druk vervolgens op de knop Enter.

• Stel Surroundeffect in op 0.
    1. Druk op de knop HOME.
    2. Selecteer het pictogram Instellingen Pictogram Instellingen.
    3. Selecteer onder de categorie TV de optie Geluid.
    4. Selecteer Geavanceerde instellingen.
    5. Selecteer Surround Mode Related Settings (Surround-modusgerelateerde instellingen).
    6. Selecteer Surroundeffect.
    7. Stel dit in op 0.