Artikel-ID : 00202224 / Laatst gewijzigd : 12/10/2018

Firmware-update voor Android TV´s van Sony uit 2016–2018 (serie XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 en AF8) – 5 september 2018

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We willen u meedelen dat er op 5 september 2018 een nieuwe firmware-update (6.562 ) rechtstreeks naar uw tv wordt gestuurd die gedurende de maand geleidelijk wordt uitgerold.

Deze nieuwe firmware zal de prestaties van de tv verder verbeteren en biedt de volgende upgrades:

• Verbetert de beeldhelderheid in een aantal specifieke omstandigheden
  • Verbetert compatibiliteit met de app Home Theatre Control
  • Ondersteunt UHD HDR voor live streaming via de BBC iPlayer
  • Verbetert HLG-beeldhelderheid (Hybride Log Gamma) voor de modus Levendig*

OPMERKING: Voor de volledige lijst met alle functies en voordelen of om deze firmware te downloaden, gaat u naar de productpagina voor uw tv.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is te zorgen dat de instelling Automatisch software download op uw tv is ingeschakeld. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

U kunt de firmware ook downloaden van de Europese ondersteuningswebsite en uw tv bijwerken via USB met een flash-geheugen.

Sony neemt altijd feedback van klanten in beschouwing en streeft naar innovatie en een hoge productkwaliteit.

[Toepasselijke tv-modelserie]

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096

*alleen modellen uit 2018