Artikel-ID : 00227281 / Laatst gewijzigd : 12/11/2019

Mijn tv geeft de instellingen van de Soundbar niet weer wanneer ik op de afstandsbediening van de SoundBar druk

Wanneer u uw Soundbar gebruikt via de tv-ingang (de tv-indicator van het systeem is AAN) worden de instellingen niet weergegeven op het tv-scherm.
    Dat is de reden dat de volgende instellingen niet worden weergegeven op het tv-scherm wanneer u de afstandsbediening van de Soundbar gebruikt:

• Geluidsmodus
    • Vertical Surround*
    • Stemmodus
    • Night Mode
    • Volume, volume van subwoofer enz.

*: Sommige modellen ondersteunen geen Vertical Surround.

Controleer de geavanceerde instellingen als volgt:

• Volume-instellingen
      Volume kan worden bediend met behulp van de afstandsbediening van de tv.

• Andere instellingen
      Hoewel er niets wordt weergegeven op het scherm, kunt u gebruikmaken van de afstandsbediening van de Soundbar en om instellingen te bevestigen.
      Controleer de status van de led-indicatoren (ze branden of knipperen) op de Soundbar zelf. Raadpleeg uw handleiding (beschikbaar op de productpagina van uw model) voor meer informatie over de betekenis van de led-indicatoren.