Artikel-ID : 00203731 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Het oplossen van de Netflix-fout TVQ-PM-100 bij het afspelen van content op uw tv

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

U ziet mogelijk het volgende Netflix-bericht op uw tv: "We ondervinden momenteel problemen met het afspelen van deze titel. Probeer het later nog eens of selecteer een andere titel"

Om dit probleem op te lossen, downloadt u de nieuwste firmware-update en herstelt u vervolgens de fabieksinstellingen* van uw tv:

• Selecteer [Instellingen].
  • Selecteer [Systeem settings].
  • Selecteer [Klantondersteuning].
  • Selecteer Fabrieksinstellingen.
  • Selecteer [OK].

*OPMERKING: Als u de fabrieksinstellingen herstelt, worden alle gegevens en instellingen van uw tv gewist.