Artikel-ID : 00206648 / Laatst gewijzigd : 07/09/2020

Hoe kan ik de tekst vergroten? Tekst vergroten

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten of besturingssystemen:

• Producten: Raadpleeg het gedeelte waarin staat op welke producten en categorieën dit artikel van toepassing is.
    • Besturingssystemen: Android™ 9, Android 8.0, Android 7.0
      Raadpleeg het volgende artikel om de OS-versie te controleren: Welke OS-versie van Android gebruikt de Android TV™?

De functie Tekst vergroten is handig voor mensen die moeite hebben met lezen van tekst op het tv-scherm omdat de tekst te klein is.

Vergelijkbare functies zijn ook beschikbaar in de internetbrowser:

• Zoom - Hiermee vergroot u niet alleen de tekst, maar alle elementen op het scherm.
    • Text Size (Tekstgrootte) - Selecteer de tekstgrootte Normal (Normaal) of Large (Groot).

Tekst vergroten inschakelen

De kleur van de tekst wijzigen

De duur van het verschijnen van de tekst wijzigen