Artikel-ID : 00204248 / Laatst gewijzigd : 15/11/2018

Firmware-update voor Android-tv's van Sony uit 2018 (AF9- en ZF9-serie) — vanaf 15 november 2018

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We kunnen u meedelen dat er op 15 november 2018 een nieuwe firmware-update (6.0520) rechtstreeks op uw tv beschikbaar komt. Deze wordt gedurende de maand geleidelijk geïmplementeerd op tv's met een internetverbinding.

Deze nieuwe firmware zal de prestaties van de tv verder verbeteren en biedt de volgende upgrades:

• Er zijn land- en regiobeschrijvingen aan sommige talen toegevoegd in het menu Language settings (Taalinstellingen)
  • Verbetert de algemene prestaties van de tv

OPMERKING: Voor de volledige lijst met alle functies en voordelen of om deze firmware te downloaden, gaat u naar de productpagina voor uw tv.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is te zorgen dat de instelling Automatisch software download op uw tv is ingeschakeld. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

U kunt de firmware ook downloaden van de Europese ondersteuningswebsite en uw tv bijwerken via USB met een flash-geheugen.

Sony hecht altijd veel waarde aan de feedback van klanten en streeft naar innovatie en algehele productkwaliteit.

[Toepasselijke modelseries]

• Android TV's van Sony uit 2018: ZF9- en AF9-serie (nu downloaden)

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-55AF9
  • KD-65AF9
  • KD-75ZF9