Artikel-ID : 00227374 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

De bitsnelheid van een lineaire PCM-ingang verandert als ik eARC inschakel

De lineaire PCM-signaalresolutie is beperkt om de inhoud te beschermen wanneer de eARC-modus op uw tv is ingeschakeld. Bijvoorbeeld: een 192 kHz, 16-bits lineair PCM-ingangssignaal van een HMDI®-apparaat wordt uitgevoerd met 48 kHz, 16-bits.

De ARC-modus beperkt de bitsnelheid van audiosignalen van HDMI-apparaten niet, omdat deze kan worden beperkt door de interne signaalverwerking van de tv zelf, terwijl eARC de uitvoerbitsnelheid wel beperkt omdat de tv geen interne signaalverwerking heeft.