Artikel-ID : 00206147 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019Afdrukken

Gedrag van de WH-1000XM3-hoofdtelefoon in koude omgevingen - 27 december 2018

  Wij hebben onlangs vastgesteld dat de WH-1000XM3-hoofdtelefoon soms onvoorspelbaar gedrag kan vertonen bij plotselinge en aanzienlijke temperatuurschommelingen. Hierdoor kunt u mogelijk symptomen ervaren zoals plotselinge volumewijzigingen of het overslaan van muzieknummers.

  Hoewel onze WH-1000XM3-hoofdtelefoon voldoet aan alle vereiste kwaliteitsnormen, begrijpen wij het ongemak dat kan worden veroorzaakt door dergelijk gedrag. Wij zetten ons onderzoek nauwgezet voort, maar willen u ook als gewaardeerde klant een oplossing ter beschikking stellen om deze symptomen te beperken, en de specificaties van dit product benadrukken.
   

  Ontwerp en specificaties

  Het model WH-1000XM3 is ontworpen om optimaal te functioneren bij temperaturen tussen 0 °C en 40 °C. Hoewel het ook buiten dit temperatuurbereik kan en zal werken, kunnen de prestaties verslechteren. Dit kan zich manifesteren door onvoorspelbare reacties op plotselinge en aanzienlijke temperatuurschommelingen van warm (bijv. een verwarmde kamer) naar zeer koud (bijvoorbeeld 's winters in de buitenlucht onder 0 °C). 
   

  Betekent dit, dat ik mijn WH-1000XM3 niet buiten kan gebruiken wanneer het vriest? 

  Mocht u worden geconfronteerd met het gedrag zoals hierboven beschreven, bij overgang tussen de aanzienlijk verschillende omgevingstemperaturen van Europese winters, dan is er een eenvoudige oplossing: zet uw hoofdtelefoon uit en weer aan — door het apparaat opnieuw te starten worden bepaalde parameters gereset en is het onvoorspelbare gedrag opgelost.

  We willen u bedanken voor uw begrip. Overweeg om deze pagina aan de favorieten toe te voegen of onze mobiele app Support by Sony te installeren voor eventuele updates van dit artikel.