Artikel-ID : 00206471 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Hoe verminder ik de bas en wijzig ik de geluidsmodus van mijn SRS EXTRA BASS-luidspreker van Sony

De standaardinstelling van de SRS EXTRA BASS-luidsprekers is de EXTRA BASS-modus.
    Maar u kunt van drie verschillende geluidsmodi genieten:

GeluidsmodusKleur aan-uitlampjeFunctie
    STANDARD Groen Energiebesparing
    EXTRA BASS Wit Diep basgeluid
    LIVE SOUND * Wit Realistisch geluid
    * Wanneer u van de geluidsmodus naar LIVE SOUND schakelt, gebruikt u [Sony | Music Center].

Hoe schakel ik van de EXTRA BASS-modus over naar de standaardmodus met behulp van de luidsprekerknoppen

1. Houd de knop [Reduce Volume] (Volume verlagen) (–) en de knop [Play/call] (Afspelen/bellen) ongeveer drie seconden ingedrukt.
    2. De kleur van het aan-uitlampje verandert van wit naar groen. De geluidsmodus schakelt over naar de STANDARD-modus.
    3. Als u de knop [Reduce Volume] (Volume verlagen) (–) en de knop [Play/call] (Afspelen/bellen) onogmaals ongeveer drie seconden ingedrukt houdt, wijzigt de kleur van het aan-uitlampje weer van groen terug naar wit. De geluidsmodus schakelt over naar de EXTRA BASS-modus.

Interfacevoorbeeld SRS-knoppen

Hoe schakel ik over naar de Live Sound-modus met behulp van Sony | Music Center

1. Installeer en open de 'Sony | Music Center'-toepassing op uw smartphone
    2. Selecteer uw luidspreker
    3. Tik op [Settings] (Instellingen) - [Sounds] (Geluid) - [Sounds Mode] (Geluidsmodus) - [Preset Mode] (Voorkeuzemodus) en selecteer de geluidsmodus:
      • STANDARD
      • EXTRA BASS
      • LIVE SOUND