Artikel-ID : 00224153 / Laatst gewijzigd : 20/02/2019

Firmware-update voor Android TV's van Sony uit 2015–2016 (serie X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, W85C, W80C, W75C, X830C, XD94, XD93, XD85 en SD85) — vanaf 20 februari 2019

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We kunnen u meedelen dat er op 20 februari 2019 een nieuwe firmware-update (5.417) rechtstreeks op uw tv beschikbaar komt. Deze wordt gedurende de komende maanden geleidelijk geïmplementeerd op tv's met een internetverbinding.

Deze nieuwe firmware zal de prestaties van de tv verder verbeteren en biedt de volgende upgrades:

• Verbetert de compatibiliteit met de app Home Theatre Control
  • Verbetert de beeldkwaliteit bij het gebruik van HDMI-ingangen
  • Verbetert de beeldkwaliteit van HDR-inhoud op bepaalde modellen

OPMERKING: Voor de volledige lijst met alle functies en voordelen of om deze firmware te downloaden, gaat u naar de productpagina voor uw tv.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is te zorgen dat de instelling Automatisch software download op uw tv is ingeschakeld. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

U kunt de firmware ook downloaden van de Europese ondersteuningswebsite en uw tv bijwerken via USB met een flash-geheugen.

Sony hecht altijd veel waarde aan de feedback van klanten en streeft naar innovatie en algehele productkwaliteit.

[Toepasselijke modelseries]

• Android TV's van Sony uit 2015: Serie X94C, X93C, X91C, X90C, X85C, S85C, X80C, S80C, W85C, W80C, W75C en X830C (nu downloaden)
  • Android TV's van Sony uit 2016: Serie XD94, XD93, XD85 en SD85 (nu downloaden)

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KDL-43W809C
  • KD-55SD8505
  • KD-55XD8599