Artikel-ID : 00226754 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Belangrijkste functies van tv's in de serie XG85, XG95, AG9 en ZG9

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Hierna behandelen we de belangrijkste functies van tv's in de serie XG85, XG95, AG9 en ZG9.

SAMENVATTING

Android TV-beelden

Werken met apps en inhoud op Android TV™ Meer informatie ▶

Android TV biedt duizenden films, programma's en games in de Google Play Store, YouTube, Netflix en uw favoriete apps.

Spraakherkenning: met uw stem naar inhoud zoeken of uw tv bedienen Meer informatie ▶

Android TV heeft een spraakherkenningsfunctie. Als uw tv een ingebouwde microfoon heeft, kunt u de tv vragen inhoud te zoeken of met uw stem bedienen.
*Voor de serie XG95, AG9 en ZG9, en alleen in bepaalde regio's en talen
OK Google (voorbeeld)

Het Startscherm gebruiken en aanpassen Meer informatie ▶

Vanuit het Startscherm kunt u apps en instellingen starten of aanbevolen inhoud zoeken. U kunt het scherm ook aanpassen om de apps weer te geven die u vaak gebruikt.

De ingangsbron wijzigen met de afstandsbediening Meer informatie ▶

Als u op de knop INPUT (Ingang) op de afstandsbediening drukt, wordt het menu Input source (Ingangsbron) geopend. In dit menu kunt u kiezen welke ingangsbron u wilt weergeven, bijvoorbeeld tv, HDMI of USB-stick.

U kunt ook de volgende veelgestelde vragen raadplegen voor informatie over het aansluiten van andere apparaten:

Snelle instellingen: de tv-instellingen wijzigen terwijl u inhoud bekijkt Meer informatie ▶

Als u op de knop (Snelle instellingen) op de afstandsbediening drukt, wordt het menu Instellingen weergegeven.
In het menu Snelle instellingen kunt u snel het beeld en geluid aanpassen. Pas de instellingen naar wens aan. U kunt de instellingen wijzigen al naar gelang het type inhoud, zoals films, sport of muziekuitvoeringen.

Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over het aanpassen van het beeld.
De beeldinstellingen van mijn Android TV aanpassen

Video's en foto's van een mobiel apparaat naar de tv casten (Chromecast built-in) Meer informatie ▶

Cast uw favoriete entertainment-apps — zoals films, tv-programma's, muziek, games en sport — naar de tv vanaf uw Android- of iOS-apparaat, Mac- of Windows-computer, of Chromebook.

Raadpleeg de volgende site voor meer informatie over apps die geschikt zijn voor Chromecast.
g.co/castapps

Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over het bekijken van inhoud van mobiele apparaten op de tv.
De inhoud of het scherm van een mobiel apparaat weergeven op het tv-scherm

Chromecast built-in — cast video's en foto's van uw mobiele apparaat naar uw tv

Amazon Alexa gebruiken

Als uw tv Amazon Alexa ondersteunt en Amazon Alexa beschikbaar is in uw land of regio, kunt u de Amazon Echo of Echo Dot gebruiken om uw tv te bedienen.

Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over landen of regio's waar Amazon Alexa wordt ondersteund.
Landen en regio's waar de Android TV™ van Sony apparaten met Amazon Alexa ondersteunt

*Amazon, Echo, Echo Dot, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of hieraan gelieerde ondernemingen.