Artikel-ID : 00225709 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

ILCE-9 belangrijke firmware-update naar versie 5.00 — 25 maart 2019

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

We zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat er nu een nieuwe firmware-update (versie 5.00) beschikbaar is voor ILCE-9.

Deze grootschalige software-update bouwt verder op de reeds veelgeprezen AF-prestaties van het model en voegt een reeks nieuwefuncties toe die het maken en bekijken van opnames en het aanpassen van de camera nog verder ondersteunen.

Voor meer informatie over:

• de voordelen en functies van deze update
  • de nieuwe apps die uw ILCE-9 ondersteunen
  • het installeren van deze nieuwe firmware-update

kunt u de sectie Downloads van de ILCE-9-productpagina bekijken op onze ondersteuningswebsite.

Ga naar de ILCE-9 Downloads-sectie ➤

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over de update voor uw ILCE-9!