Artikel-ID : 00226953 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Mijn apparaat met Amazon Alexa reageert niet op mijn spraakopdrachten

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen.

1. Zorg ervoor dat de microfooninstelling van het apparaat met Amazon Alexa™ is ingesteld op ON (Aan).

2. Wijzig de naam van de SoundBar die is ingesteld als het Amazon Alexa-apparaat.
    • De nauwkeurigheid van de spraakherkenning van de spraakservice van Amazon kan variëren, afhankelijk van de naam van het Alexa-apparaat.
    • Wijzig in de Alexa-app de apparaatnaam van het Alexa-apparaat en probeer het opnieuw.

Wist u dat?
      Registreer de Soundbar bij de instelling Preferred Speaker (Voorkeursluidspreker) in de Amazon Alexa-app om bediening via de Soundbar mogelijk te maken zonder de naam van het Alexa-apparaat te hoeven uitspreken.

3. Controleer de taalinstelling in Amazon Alexa.
    • Als de weergegeven taal afwijkt van de taal die is ingesteld, wijzigt u deze in dezelfde taal.
      1. Controleer de taal en de taal voor spraakopdrachten die zijn ingesteld op Alexa-apparaten.
      2. Controleer de taal en de taal voor spraakopdrachten die zijn ingesteld in de Music Center-app voor het systeem.