Artikel-ID : 00237101 / Laatst gewijzigd : 25/05/2020

Content in 8K afspelen op een 8K Bravia-TV

De tv kan video's in 8K niet afspelen van apparaten die zijn aangesloten via HDMI.

Foto's in 8K bekijken:
    u kunt foto's in 8K weergeven vanaf een USB-apparaat of via een netwerk met behulp van de Media Player-app.

Video-inhoud in 8K bekijken:

• gebruik een premium high speed HDMI-kabel en sluit een met 8K compatibel apparaat via HDMI-poort 4 aan op de tv.
    • Volg deze stappen om de Indeling HDMI-signaal voor HDMI-poort 4 in te stellen op Verbeterde indeling (8K).
      1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Instellingen.
      3. Selecteer Tv kijken.
      4. Selecteer Externe ingangen.
      5. Selecteer HDMI signal format (Indeling HDMI-signaal).
      6. Selecteer HDMI 4 (8K).
      7. Selecteer Verbeterde indeling (8K).
    • Speel de video-inhoud in 8K af op de tv.