Artikel-ID : 00230223 / Laatst gewijzigd : 20/08/2020

Welke functies worden ondersteund op elk van de HDMI-aansluitingen?

De functies die door elk van de HDMI-poorten worden ondersteund, staan hieronder vermeld:

ZH8 Serie

FunctiesHDMI 1HDMI 2HDMI 3HDMI 4
    8K 24p/25p/30p/50p/60p signaal *1---
    4K 100p/120p signaal *1---
    4K 24p/25p/30p/50p/60p signaal *2
    HDR
    HDCP2.3
    MHL----
    ARC(eARC)---

*1

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die een verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Voor sommige HDMI-apparaten die geschikt zijn voor 8K, is een HDMI-kabel van 48 Gbps vereist. Gebruik in dat geval een HDMI-kabel van 48 Gbps.
    • Stel de HDMI-signaalindeling voor de HDMI 4-poort in op Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of op Enhanced format (Dolby Vision™) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).

*2

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die een verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Stel de HDMI-signaalindeling voor de aangesloten HDMI-poort in op Enhanced format (Verbeterde indeling), Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of Enhanced format (Dolby Vision) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).

ZG9 Serie

FunctiesHDMI 1HDMI 2HDMI 3HDMI 4
    8K 24p/30p-signaal (*1)---
    4K 100p/120p-signaal (*1)---
    4K 24p/30p/50p/60p-signaal (*2)
    HDR
    HDCP2.3
    MHL®----
    ARC(eARC)---

*1

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die een verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Stel de HDMI-signaalindeling voor de HDMI 4-poort in op Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of op Enhanced format (Dolby Vision™) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).

*2

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die een verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Stel de HDMI-signaalindeling voor de aangesloten HDMI-poort in op Enhanced format (Verbeterde indeling), Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of Enhanced format (Dolby Vision) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).