Artikel-ID : 00230223 / Laatst gewijzigd : 05/08/2019

Welke functies worden ondersteund op elk van de HDMI-aansluitingen?

Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Raadpleeg het gedeelte Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is.

De functies die door elk van de HDMI-aansluitingen worden ondersteund, worden hieronder vermeld:

HDMI 1HDMI 2HDMI 3HDMI 4
    8K 24p/30p-signaal *1---
    4K 100p/120p-signaal *1---
    4K 24p/30p/50p/60p-signaal *2
    HDR
    HDCP2.3
    MHL----
    ARC(eARC)---

*1

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die Verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Stel het Indeling HDMI-signaal voor de HDMI 4-poort in op Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of Enhanced format (Dolby Vision) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).

*2

• Gebruik een hoogwaardige, supersnelle HDMI-kabel die Verbeterde indeling (18 Gbps) ondersteunt.
    • Stel het Indeling HDMI-signaal voor de aangesloten HDMI-poort in op Verbeterde indeling, Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling (8K)) of Enhanced format (Dolby Vision) (Verbeterde indeling (Dolby Vision)).