Artikel-ID : 00234729 / Laatst gewijzigd : 03/02/2022Afdrukken

Ondersteunen koptelefoons van Sony 360 Reality Audio?

Ja, met de koptelefoons van Sony kunt u 360 Reality Audio-tracks ervaren. Als de koptelefoons zijn gecertificeerd voor 360 Reality Audio, kunt u uw 360 Reality Audio-ervaring optimaliseren door de Sony | Headphones Connect-app te gebruiken om de 360 Reality Audio Setup (Installatie van 360 Reality Audio) uit te voeren.

Opmerking over de Amazon Music-app: U kunt met elke koptelefoon genieten van de 360 Reality Audio-tracks met een Amazon Music Unlimited-abonnement. U kunt de Amazon Music-app echter niet optimaliseren (personaliseren) met de Sony | Headphones Connect-app (vanaf oktober 2021).