Artikel-ID : 00248195 / Laatst gewijzigd : 29/10/2021

WebLink geeft een fout weer of er is geen USB-aansluiting gedetecteerd

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als de WebLink-functie niet kan worden gebruikt, controleert u het volgende.

Wordt een van de onderstaande fouten weergegeven?

• USB-apparaat niet ondersteund. Ga voor meer informatie over de compatibele apparaten naar de ondersteuningssite op de laatste pagina van de meegeleverde handleiding
    • USB-apparaat niet ondersteund

Installeer de app WebLink Host op uw smartphone vanaf de website van Abalta.
    Als u de app WebLink Host al hebt geïnstalleerd, start u uw smartphone opnieuw op en sluit u de USB-kabel opnieuw aan.

U ziet een foutmelding van WebLink op het scherm van de hoofdunit

Bevestig de betekenis van het bericht op de website met veelgestelde vragen van Abalta WebLink.

Gebruikt u een iPhone en kan de USB-verbinding niet worden gedetecteerd?

Als de iPhone is vergrendeld, kan de USB-aansluiting niet worden gedetecteerd.
    Ontgrendel uw iPhone om dit op te lossen.

Gebruikt u een iPhone en ziet u deze fout?

• 'Een met WebLink compatibele app hervatten om door te gaan' wordt weergegeven tijdens het gebruik van de WebLink-app

Houd de app Web Link Host op de voorgrond van het scherm terwijl u de functie WebLink gebruikt.

Weblink verbreekt steeds de verbinding sinds de iPhone is bijgewerkt naar iOS 15

De Weblink-verbinding kan verloren gaan als gevolg van een compatibiliteitsprobleem tussen iOS 15 en de app WebLink Host. U vindt meer informatie op de website met veelgestelde vragen van Abalta WebLink.