Artikel-ID : 00238798 / Laatst gewijzigd : 22/01/2020

Ik kan het volume van de Walkman niet aanpassen wanneer deze is verbonden via Bluetooth

Als u gebruikmaakt van een Bluetooth-audio-apparaat (een hoofdtelefoon of speaker) dat niet compatibel is met AVRCP, kunt u het volume niet aanpassen door het op de Walkman-speler te wijzigen. Als dit het geval is, moet u het volume op het verbonden Bluetooth-apparaat aanpassen (bv. het volume op de speaker aanpassen, niet op de walkman).

Wat is AVRCP?

AVRCP staat voor Audio/Video Remote Control Profile (Afstandsbedieningsprofiel voor audio/video). Het is een Bluetooth-profiel waarmee u muziek op afstand kunt bedienen (afspelen - onderbreken - stoppen - volgende - vorige). De beschikbare Bluetooth-profielen vindt u doorgaans in de toestelspecificaties.