Artikel-ID : 00243005 / Laatst gewijzigd : 16/03/2020

Spraakbediening voor BSP60-toepassing

Als u toepassingen rechtstreeks van deze website wilt downloaden, moet u downloads van andere bronnen dan Google Play op uw apparaat inschakelen.

Het installeren van toepassingen van onbekende of onbetrouwbare bronnen kan uw apparaat beschadigen. Download alleen toepassingen die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen.

Klik op de knop Download (Downloaden) als u wilt doorgaan met downloaden en installeren.
    Gebruiksvoorwaarden voor mobiele toepassingen van Sony

We raden u aan de app rechtstreeks op uw mobiele apparaat te downloaden en te installeren.

Het downloaden van toepassingen van andere bronnen in- of uitschakelen

Android™ 8 en hoger

Android 7 en lager

Wij raden u aan de installatie van toepassingen uit onbekende bronnen uit te schakelen nadat u mobiele toepassingen van Sony van deze website hebt geïnstalleerd.

APK-handtekening controleren ;