Artikel-ID : 00242298 / Laatst gewijzigd : 25/11/2020

De toepassing SmartWatch 2 SW2

Als u toepassingen rechtstreeks van deze website wilt downloaden, moet u downloads van andere bronnen dan Google Play op uw apparaat inschakelen.

Let op! Het installeren van toepassingen van onbekende of onbetrouwbare bronnen kan uw apparaat beschadigen. Download alleen toepassingen die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen.

Klik op de knop Download (Downloaden) als u wilt doorgaan met downloaden en installeren.
    Gebruiksvoorwaarden voor mobiele toepassingen van Sony

We raden u aan de app rechtstreeks op uw mobiele apparaat te downloaden en te installeren.

Een APK-bestand installeren

U kunt APK-bestanden rechtstreeks vanuit uw browser op uw smartphone installeren.

1. Gebruik de downloadlink hieronder om de Smartwatch SW2-applicatie rechtstreeks op uw telefoon te downloaden.
    2. Als het bestand is gedownload, opent u Downloads en tikt u op het APK-bestand.
    3. Tik op Ja wanneer u daarom wordt gevraagd. De app wordt op uw apparaat geïnstalleerd

Het downloaden van toepassingen van andere bronnen in- of uitschakelen

Android 8 en hoger

Android 7 en lager

Wij raden u aan de installatie van toepassingen uit onbekende bronnen uit te schakelen nadat u mobiele toepassingen van Sony van deze website hebt geïnstalleerd.

APK-handtekening controleren