Artikel-ID : 00245865 / Laatst gewijzigd : 18/05/2020

Geen beltoon, kan de app Album, Muziek of Camera niet starten na de installatie van Android 10

Mijn meldingen of media-apps werken niet direct na de update.

Nadat u Android 10 hebt geïnstalleerd, moet uw telefoon een eenmalig onderhoud van de interne mediadatabase uitvoeren. Deze mediadatabase is opgeslagen op uw telefoon en wordt gebruikt om al uw mediabestanden te indexeren.

Dit onderhoud maakt deel uit van de Android 10-update en begint automatisch nadat u uw vingerafdruk, pincode of schermpatroon voor de eerste keer gebruikt om de telefoon te ontgrendelen na de update.

Als u geen vingerafdruk, pincode of schermpatroon hebt ingesteld, wordt de update gestart zodra:

• Media-inhoud wordt geopend (foto's en video's)
    • Een oproep of melding wordt ontvangen
    • Een app wordt gestart die media-inhoud gebruikt
    • Een ingesteld alarm afgaat

Wat u kunt verwachten wanneer het onderhoud begint:

U hoort geen binnenkomende meldingen en kunt geen alarmen of beltonen instellen. Apps met geluid of beeld (bijv. Camera-app, CinemaPro, Muziek-app, beltonen, enz.) werken mogelijk niet.

Belangrijk:

• Het onderhoud kan tot 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens.
    • Het onderhoud vindt op de achtergrond plaats zonder dat u aan het begin of na voltooiing en melding ontvangt
    • Tijdens het onderhoud werkt uw telefoon normaal, afgezien van de bovengenoemde tijdelijke beperkingen
    • Dit onderhoud is niet van invloed op uw bestaande gegevens en is een verplicht onderdeel van de Android 10-update.

Zodra het onderhoud is voltooid, werkt uw telefoon weer normaal.
    Wanneer u te maken krijgt met de genoemde beperkingen, raden we u aan het na 30 minuten opnieuw te proberen.