Artikel-ID : 00249143 / Laatst gewijzigd : 19/08/2020

VAIO en PC randapparatuur: Waar vindt u de modelnaam en het serienummer?

De plaats van de naam en het serienummer van een VAIO-product op het toestel hangt af van het tijdstip van de productie.

Opmerking: Elke VAIO heeft aan de onderzijde ook een zwarte sticker met een PCG-referentie, bv. PCG-61M2. Deze referentie beschrijft een groep gelijkaardige modellen en wordt niet gebruikt voor ondersteuningsdoeleinden.

1. Recente modellen

Voorbeelden van modelnamen: SVE14A1S1E/B, VPCZ23S9E/X
    Voorbeelden van serienummers: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

De productnaam en het serienummer staan op de onderkant van de notebook.

Uitzonderingen:

SVF142 en SVF152 serie: het serienummer en de productnaam bevinden zich onder de batterij.

SVP112 en SVP132 serie: Open de batterijklep om het serienummer en de productnaam te vinden.

SVT112 serie: Hef de regelbare stander op om de modelnaam en het serienummer te vinden.

SVF11N, SVF13N, SVF14N, SVF15N serie: Schakel de laptop in viewer-modus. U ziet de modelnaam en het serienummer bovenaan het scherm.

2. Oudere modellen

Voorbeelden van modelnamen: VGN-SR39VN/H, PCG-R600MP
    Voorbeeldserienummers: 28123456-5001234, 27123456-5123456, 54123456-6012345

De productnaam staat op een sticker op het frame van het scherm of boven het toetsenbord.
    Het serienummer staat op een sticker op de onderkant van de notebook.

Opmerking: Bij sommige modellen moet u de batterij verwijderen om de sticker met het serienummer te zien.

U kunt de informatie ook vinden in de BIOS of in de Sony software op uw computer.

Methode 1:

Klik eerst op de knop Start en vervolgens op All Programs (Alle programma's).
    Klik in het menu All Programs (Alle programma's) op de map VAIO Care.
    Klik op VAIO Care
    Het modelnummer wordt onder in het VAIO Care-venster weergegeven.
    (bijv. VGN-FW550F)

locatie van het model op het scherm

Methode 2:

Click the Start button, then click (My) Computer.
    Click Local Disc C:. Next click Windows.
    Click the file named Model or Model.txt*.
    The file will show the model number. (e.g., VGN-FW550F)
    Note: If this file is blank, look for a second file with the same name and open that file.

methode 2 voor de locatie van het model op het scherm