Artikel-ID : 00250377 / Laatst gewijzigd : 08/09/2020

Tijdelijke opschorting van firmware-update v6.0152 voor de XH90- en XH92-serie - 4 september 2020

Bij het uitbrengen van firmware-updates houdt Sony de implementatie altijd nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten van een soepele en aangename ervaring genieten.

Op 12 augustus 2020 bracht Sony het firmwarepakket v6.0152 voor de XH90- en XH92-serie uit. Helaas heeft ons technische team ontdekt dat het afstemmen op DVB-S-satellieten niet goed werkt als u uw televisie hebt bijgewerkt naar versie 6.0152 en de fabrieksinstellingen hebt hersteld na de update uit augustus.

Als u problemen ondervindt met het afstemmen op satellieten, ga dan naar onze gids voor afstemming op satellieten of bekijk deze video:

Neem contact met ons op als u nog steeds niet op satellieten kunt afstemmen.

Hebt u de firmware bijgewerkt naar V6.0152 en niet de fabrieksinstellingen hersteld?

Sony raadt aan om de de fabrieksinstellingen niet te herstellen totdat we in de zeer nabije toekomst een softwareoplossing hebben uitgebracht. Zodra de firmware-update is hersteld, wordt de opschorting opgeheven.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is ervoor te zorgen dat de instelling Automatic software download (Automatische softwaredownloads) op uw tv op [ON] (Aan) staat. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

In de tussentijd bedanken we u voor uw begrip en bieden we onze excuses aan voor eventuele ongemakken.

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096