Artikel-ID : 00250377 / Laatst gewijzigd : 07/12/2020

Probleem met het afstemmen van de satelliet voor de XH90- en XH92-serie

Bij het uitbrengen van firmware-updates houdt Sony de implementatie altijd nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat onze klanten van een soepele en aangename ervaring genieten.

Op 12 augustus 2020 bracht Sony het firmwarepakket voor de XH90- en XH92-series uit. Helaas heeft ons technische team ontdekt dat het afstemmen op DVB-S-satellieten niet goed werkte nadat u uw televisie had bijgewerkt en de fabrieksinstellingen had hersteld na de update uit augustus. Sony heeft sindsdien een follow-up-firmwarepakket uitgebracht.

Als u problemen ondervindt met het afstemmen op satellieten, ga dan naar onze gids voor afstemming op satellieten of bekijk deze video:

Neem contact met ons op als u nog steeds niet op satellieten kunt afstemmen.

Hebt u de firmware bijgewerkt naar v6.0384 en niet de fabrieksinstellingen hersteld?

Sony raadt u aan de fabrieksinstellingen pas te herstellen nadat u de nieuwste firmwareversie hebt geïnstalleerd, die op 26 november 2020 werd uitgebracht.

De aanbevolen manier om deze update te ontvangen, is ervoor te zorgen dat de instelling Automatic software download (Automatische softwaredownloads) op uw tv op [ON] (Aan) staat. Uw tv zou de update in de komende weken automatisch moeten ontvangen.

In de tussentijd bedanken we u voor uw begrip en bieden we onze excuses aan voor eventuele ongemakken.

Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

• KD-65ZD9
    • KD-75XE9405
    • KD-43XF8096