Artikel-ID : 00251427 / Laatst gewijzigd : 09/12/2020

Beëindiging van Photo Sharing Plus op Sony 2017 – 2020 Niet-Android TV's - 9 december

Vanwege de verminderde populariteit en het dalende aantal gebruikers heeft Sony besloten Photo Sharing Plus te beëindigen. De service en het pictogram Photo Sharing Plus worden vanaf december 2020 verwijderd van alle niet-Android TV's van 2017 - 2020.

Als u uw foto's nog steeds wilt weergeven vanaf uw mobiele apparaat, raden we u aan de functie Screen Mirroring (Schermreproductie) te gebruiken.

We bedanken u voor uw begrip en bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken.