Artikel-ID : 00252953 / Laatst gewijzigd : 26/10/2020

Kan ik de standaard van mijn Android TV van Sony aanpassen?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Sommige Android TV's van Sony uit de A8/A9x- en XH90/92-serie hebben verschillend geplaatste vaste standaards of hebben verstelbare pootjes onder de tv.

De keuze van de juiste positie van de standaard voor uw tv is vooral belangrijk als u een soundbar bij uw tv gebruikt of als de tv op een smal oppervlak staat. Klik hieronder op uw serie om te zien welke opties beschikbaar zijn:

A8/A8x-serie

XH90/92-serie