Artikel-ID : 00254373 / Laatst gewijzigd : 29/12/2020

Kan een opgegeven uiterlijk (LUT) worden geïmporteerd voor opnamen?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

U kunt een 3D LUT-bestand dat is gemaakt op een computer of ander apparaat importeren om als basisuiterlijk te gebruiken. U kunt tot 16 bestanden importeren.

Bestandsindeling:

CUBE-bestand (*.cube) voor een 17-punts of 33-punts 3D LUT gemaakt met Catalyst Browse, RAW Viewer of DaVinci Resolve* (van BlackMagic Design Pty. Ltd.)
    * Gecontroleerd met Resolve V9.0, V10.0 en V11.0

Invoer kleurruimte/gamma:

S-Gamut3.Cine/S-Log3 of S-Gamut3/S-Log3