Artikel-ID : 00254154 / Laatst gewijzigd : 19/11/2020

Problemen met geluid of beeld bij de XH90- en XH92-televisie

Geachte klant van Sony,

We hebben onlangs de software bijgewerkt voor de BRAVIA®-televisiemodellen die worden vermeld in het gedeelte over betreffende producten.

Door deze update kunnen technische problemen zijn ontstaan. We zijn op de hoogte van gerapporteerde prestatieproblemen.

Raadpleeg deze artikelen voor meer informatie:

Ons team onderzoekt deze problemen en werkt aan een oplossing via een software-update.

Hartelijk dank voor uw geduld.