Artikel-ID : 00260104 / Laatst gewijzigd : 20/04/2021

De headset kan niet worden opgeladen.

Probeer het volgende:

• De bijgeleverde USB-kabel wordt gebruikt voor de verbinding.
    • De kabelverbinding is in orde.
    • Zorg ervoor dat de USB-netspanningsadapter goed aangesloten is op het stopcontact.
    • Als de headset wordt opgeladen via een USB-poort van een computer, probeert u tevens het volgende:
      - Verzeker u ervan dat de computer is ingeschakeld.
      - Als de computer is uitgerust met meerdere USB-poorten, gebruikt u een andere poort.
      - Sluit de headset rechtstreeks aan op de computer zonder gebruik te maken van een USB-hub.
      - Als de computer in de standby-stand (slaapstand) of sluimerstand staat, brengt u hem terug in de normale stand.
      - Als de computer draait op Windows 8.1, gebruikt u Windows Update om het besturingssysteem bij te werken.