Artikel-ID : 00261422 / Laatst gewijzigd : 20/05/2021

Hoe werk ik de software op mijn tv bij?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Automatische software-updates

Door de automatische updates blijft uw tv up-to-date en kunt u de nieuwste functies en software-oplossingen gebruiken. We raden u aan om automatische software-updates in te schakelen zodat uw tv optimaal werkt. Door de tv bij te werken naar de nieuwste software, kunt u toegang krijgen tot de nieuwste functies en worden specifieke problemen opgelost.

Opmerking: Wanneer er een software-update beschikbaar is, ziet u een melding als u de tv inschakelt. Wanneer de tv is verbonden met internet, kunt u de inhoud van een update bekijken op het tv-scherm.
    U kunt ook tv kijken terwijl u de software downloadt, omdat er geen downtime is tijdens het installatieproces.

Automatische software-updates inschakelen

Opmerking:U moet akkoord gaan met het privacybeleid van Sony om het software-updateproces te kunnen starten.
    De installatie van een update duurt maximaal 15 minuten. Tijdens de update kunt u de tv niet gebruiken. U ziet een scherm met een updatepictogram. Zet tijdens de update uw tv niet uit.

Handmatige software-updates

Door de tv bij te werken naar de nieuwste software, kunt u toegang krijgen tot de nieuwste functies en worden specifieke problemen opgelost.

Let op!

• Lees de instructies aandachtig. Als u dat niet doet, is het mogelijk dat de tv niet meer reageert of moet worden gerepareerd.
    • Schakel tijdens de update de tv niet uit en ontkoppel de tv niet van het stroomnet.
    • Druk op geen enkele knop, tenzij dit wordt vermeld in de instructies.
    • Stop met opnemen voordat u begint met de firmware-update.

Automatische software-update uitvoeren

Opmerking:U moet akkoord gaan met het privacybeleid van Sony om het software-updateproces te kunnen starten.
    De installatie van een update duurt maximaal 15 minuten. Tijdens de update kunt u de tv niet gebruiken. U ziet een scherm met een update-pictogram. Zet tijdens de update uw tv niet uit.