Artikel-ID : 00264016 / Laatst gewijzigd : 11/06/2021

Informatie over technische modelnamen van Xperia 10 III-producten (HQ-BT52 / XQ-BT52)

Misschien hebt u gemerkt dat op de achterkant van uw Xperia 10 III onderaan een technische modelnaam is afgedrukt, namelijk HQ-BT52 of XQ-BT52.

HQ-BT52 / XQ-BT52

Op andere plaatsen, zoals op de verpakking of in het instellingenmenu van de smartphone onder 'Over de telefoon', moet XQ-BT52 vermeld staan.

Deze 2 technische modelnamen zijn feitelijk synoniemen voor de producten, die worden namelijk gebruikt voor service, naleving en andere doeleinden. Beide vertegenwoordigen officiële, standaard versies en identieke Xperia 10 III-producten.