Artikel-ID : 00274164 / Laatst gewijzigd : 03/09/2023Afdrukken

Welke camera's kan ik gebruiken voor een videochat-app (zoals Google Duo) op een Google TV™?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Sluit een van deze camera's van Sony of Logitech via een USB-kabel aan op de tv om als webcam te gebruiken:

Officieel ondersteunde camera's

Sony

Om van deze functie te genieten, moet u de USB-streaminginstellingen van uw camera activeren en de USB-uitgang instellen op auto.

Logitech (webcams)

Punten om te onthouden