Artikel-ID : 00278642 / Laatst gewijzigd : 03/11/2023Afdrukken

Hoe maak ik een correcte foto van het systeeminformatie scherm

Wat wij nodig hebben is een foto van de volledige TV met het Systeem Informatie scherm, waarop duidelijk het Model, Serienummer en Apparaat ID te zien zijn:

Hoe komt u bij het Systeem Informatie scherm:

a, afstandsbediening met HELP-knop

1. Druk op de knop 'HELP' op de afstandsbediening.

2. Navigeer op het TV-scherm omlaag naar 'Status & Diagnostics' in het linker menu-item en druk op OK

3. Navigeer aan de rechterkant van het scherm naar beneden naar 'Systeeminformatie' en druk op OK

4. Het scherm Systeeminformatie verschijnt. Hier vindt u het serienummer, de apparaat-id en de modelnaam. Dit is het TV-scherm waar u een foto van moet maken.

b, afstandsbediening zonder HELP-knop:

Als je geen knop HELP ziet op je afstandsbediening, volg dan de onderstaande stappen om daar te komen:

1. Druk op de knop 'Instellingen' op de afstandsbediening (het tandwielpictogram).

2. Navigeer in het snelmenu dat verschijnt naar links naar 'Instellingen' en druk op OK.

3. Navigeer omlaag naar 'Help en feedback' en druk op OK.

4. Selecteer 'Help' en druk op OK

5. Navigeer op het tv-scherm omlaag naar 'Status & Diagnostics' in het linkermenu en druk op OK.

6. Navigeer aan de rechterkant van het scherm naar beneden naar 'Systeeminformatie' en druk op OK.

7. Het scherm Systeeminformatie verschijnt. Hier vindt u het serienummer, de apparaat-ID en de modelnaam. Dit is het tv-scherm waarvan je een foto moet maken.

Een goede foto van het systeeminformatie scherm, die wordt geaccepteerd:

- het volledige TV-scherm moet zichtbaar zijn, plus een stukje van de achtergrond
    - de TV moet het systeeminformatie scherm tonen met het serienummer, apparaat ID, en modelnummer

Foto's die niet worden geaccepteerd:

- De onderstaande foto's worden niet geaccepteerd, omdat niet het volledige scherm van het TV-apparaat zichtbaar is:

- Foto van de achterkant van de TV wordt niet geaccepteerd:

- Foto van het scherm Status wordt niet geaccepteerd:

- Foto van de Over en Status schermen zal niet worden geaccepteerd:

- Afbeelding van de doos van de TV zal niet worden geaccepteerd:

Welk formaat moet worden gebruikt voor het uploaden van documenten?

Gebruik alleen bestanden in een pdf-, png-, jpeg- of jpg-formaat en een bestandsnaam die geen speciale tekens bevat, behalve een punt vóór de bestandsextensie.

Gelden er beperkingen voor de bestandsgrootte bij het uploaden van documenten?

De bestandsgrootte mag maximaal 5MB zijn voor een enkel bestand. U kunt maximaal 10MB in totaal uploaden.