Artikel-ID : 00294155 / Laatst gewijzigd : 13/07/2023Afdrukken

Het volume is te laag bij aansluiting met een RCA-kabel (XM-ES-serie)

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Wanneer u verbinding maakt met de AUDIO OUT van een ander apparaat, zet u de schakelaar voor de INGANGSSPANNING op de versterker van de auto op LAAG.