Artikel-ID : 00281242 / Laatst gewijzigd : 01/08/2022Afdrukken

XEA20 Host-applicatie

Download van XEA20 Host-applicatie

Als de downloadservice niet langer beschikbaar is in de Google Play Store, kunt u de applicatie downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Opmerking
    • Houd er rekening mee dat deze service zonder voorafgaande kennisgeving kan worden beëindigd.
    • Zorg ervoor dat u de website opent vanaf uw Android-smartphone als u de applicatie gaat downloaden.
    • Het downloaden of installeren van de applicatie vanaf een andere bron dan de Google Play Store kan leiden tot schade aan uw Android-smartphone of gegevensverlies.

Wijzig bij het downloaden van de applicatie de instellingen op uw Android-smartphone als volgt.

• Android 7 of lager: Zoek naar en tik op [Settings] (Instellingen) > [Security] (Beveiliging). Tik op de schakelaar [Unknown source apps] (Onbekende bron-apps) om de functie in te schakelen en tik vervolgens op [OK]. Om veiligheidsredenen dient u deze functie uit te schakelen nadat het downloaden is voltooid.
    • Android 8 of nieuwer: Na het downloaden van de applicatie kan het volgende bericht verschijnen: 'Om veiligheidsredenen kan uw smartphone geen onbekende applicaties van deze provider installeren.' Probeer het volgende als dit bericht verschijnt. Tik op [Settings] (Instellingen) in het berichtvenster en tik vervolgens op [Allow apps from this provider] (Apps van deze provider toestaan).