Artikel-ID : 00281268 / Laatst gewijzigd : 01/08/2022Afdrukken

Xperia Touch-systeemsoftware

Download van Xperia Touch-systeemsoftware

Als de downloadservice niet langer beschikbaar is in de Google Play Store, kunt u de applicatie downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Opmerking
    • Houd er rekening mee dat deze service zonder voorafgaande kennisgeving kan worden beëindigd.

• Zorg ervoor dat u de website opent vanaf uw Xperia Touch als u de applicatie gaat downloaden.

• Het downloaden of installeren van de applicatie vanaf een andere bron dan de Google Play Store kan leiden tot schade aan uw Xperia Touch of gegevensverlies.

Wijzig bij het downloaden van de applicatie de instellingen op uw Xperia Touch als volgt.

• Na het downloaden van de applicatie kan het volgende bericht verschijnen: 'Om veiligheidsredenen kan uw smartphone geen onbekende applicaties van deze provider installeren.' Probeer het volgende als dit bericht verschijnt. Tik op [Settings] (Instellingen) in het berichtvenster en tik vervolgens op [Allow apps from this provider] (Apps van deze provider toestaan).