Artikel-ID : 00287096 / Laatst gewijzigd : 12/05/2023Afdrukken

WF-1000XM4: Er zit veel verschil tussen de resterende batterijcapaciteit van het linker- en rechteroordopje

Hoewel het normaal is dat het batterijverbruik enigszins varieert tussen de linker- en rechteroordopjes als gevolg van de functie-instellingen en gebruiksomstandigheden, mag er geen significant verschil optreden tussen de oordopjes wanneer ze regelmatig samen worden gebruikt.

Controleer als eerste stap of u de oordopjes goed oplaadt:

Er zit verschil tussen de resterende batterijcapaciteit van de linker- en rechterkant van de koptelefoon

De oplaadindicator van de WF-1000XM4 knippert rood tijdens het draadloos opladen

Als het probleem niet met deze stappen wordt opgelost, probeert u het volgende:

1. Laad de hoofdtelefoon volledig op.
    2. Start de Sony | Headphones Connect-app en verbind het apparaat en de hoofdtelefoon via Bluetooth.
    3. Stel de volgende instellingen in de Sony | Headphones Connect-app in en speel muziek af:
      • Volume: Middle
      • CODEC: AAC
      • DSEE Extreme: OFF (UIT)
      • Noise Canceling (Ruisonderdrukking): AAN
      • Other settings (Andere instellingen): OFF (UIT)

Opmerking: De CODEC is afhankelijk van de muziekbestanden die u afspeelt. U kunt de CODEC controleren via de app Sony | Headphones Connect.

4. Reset of initialiseer de headset.
    5. Speel de muziek af op het aangesloten apparaat en controleer of de muziek langer dan 3 uur wordt afgespeeld.
    6. Neem contact op met uw lokale ondersteuningscentrum van Sony als de muziek minder dan 3 uur wordt afgespeeld bij gebruik van de hierboven genoemde instellingen.