Artikel-ID : 00286232 / Laatst gewijzigd : 01/12/2023Afdrukken

Met de app Living Decor (Interieurdecor) uw favoriete afbeeldingen op het tv-scherm weergeven

Met de app Interieurdecor kunt u uw tv omtoveren tot een interieuraccessoire met stijlvolle beelden, muziekthema's, foto's en klokfuncties. Als u de app met Google Foto’s verbindt, kunt u uw foto's op de tv weergeven.

De app Interieurdecor instellen

1. Druk op de afstandsbediening op de knop THUIS / (START).
    2. Selecteer Apps.
    3. Selecteer Alles zien in Uw apps.
    4. Selecteer Interieurdecor.

Opmerking: Nadat u de app Interieurdecor hebt geopend, kunt u een thema selecteren door op Enter op de afstandsbediening te drukken.

Uw eigen foto's weergeven met de app Interieurdecor

1. Upload uw favoriete foto's of afbeeldingen vanaf uw mobiele telefoon of computer naar Google Foto’s en maak vervolgens een album. Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van Google Foto’s de website Google Foto’s Help.
    2. Open de app Interieurdecor op uw tv en druk vervolgens op Enter op de afstandsbediening.
    3. Selecteer Diavoorstelling.
    4. Druk op de afstandsbediening op Omlaag ↓ en open Instellingen.
    5. Selecteer Diavoorstelling bewerken en selecteer een album dat u hebt gemaakt met Google Foto’s.
      Opmerking: U kunt alleen een album selecteren als u zich met hetzelfde Google-account bij uw tv aanmeldt als bij Stap 1.
    6. Selecteer Gedaan.